Gezongen gedichten

In de zomer van 2019 was daar de inspiratie om gedichten op muziek te zetten, en op te nemen. Gedichten die hem dierbaar zijn. Frank boorde een nieuwe laag in zichzelf aan waarmee hij niet alleen de gedichten beter leerde kennen, maar ook zichzelf. De titel ‘dichterbij’ was dan ook snel gevonden. 

Producer André Pouwer voelt Franks muzikale taal feilloos aan en zorgde voor een pakkende sound. De samenwerking werkte als een katalysator. Hierdoor schreef Frank nieuwe gedichten en voegde ze toe aan deze collectie. 

Luisterliedjes zijn het, waarmee Frank de magie, de emotie en de inhoud van de gedichten graag dichterbij de luisteraar brengt. De liedjes vormen samen een album dat de luisteraar meeneemt op een muzikale wandeling die loutering en verdieping brengt. De stad, de grootse natuur, de kosmos, de mensen om ons heen, de liefde, waarvan in zoveel gedichten sprake is; het zijn voor iedereen herkenbare thema’s. 

De verwondering die voelbaar is in de gedichten klinkt door in de muziek. Met Franks klassieke harmonisatie en lyriek in combinatie met zijn jazzy trompetspel ademt dit album zijn unieke persoonlijke sfeer. 

Het album is verkrijgbaar voor € 20,- (exclusief verzendkosten) Stuur een email naar info@frankrobbers.nl.

In het prachtig vormgegeven fullcolour cd-boekje vind je alle gedichten. Vormgeving Co Prins